Milieutechniek

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een specialist in milieutechniek? Dan is Enviterra BV het bedrijf voor u. Milieutechniek is de verzamelterm voor de specialismen die betrekking hebben op een verontreinigde bodem. Bij ons bedrijf vindt u de mogelijkheid tot bodemonderzoek en grondsanering, indien de resultaten van een onderzoek daar aanleiding toe geven. Dat betekent dat wij u kunnen helpen wanneer (ver)bouwplannen in het geding komen vanwege vervuilde grond. Wij pakken bodemsanering voortvarend op met daarbij de door u gewenste situatie als uitgangspunt. U houdt er dus niet alleen schone en bewerkbare grond aan over, maar ook alle administratieve en juridische bewijzen om weer met de grond aan de slag te kunnen.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Allround dienstverlener in milieutechniek

De belangrijkste meerwaarde die Enviterra BV u biedt, is dat wij alles voor u regelen omtrent Circulaire bodemsanering. Wij verzorgen het hele saneringstraject, van onderzoek tot administratie. Dat betekent dat u er geen omkijken meer naar heeft. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog met veel vragen zit over de gevolgen van bodemverontreiniging, zowel voor potentiële gebruikers als voor de plannen die u met de bodem heeft. Ook daarin verschaffen we graag helderheid. Wij beschouwen communicatie en korte lijnen als een belangrijk onderdeel van een saneringstraject. Bij milieutechniek komt namelijk zoveel meer kijken dan bodemsanering alleen. Wij zijn gecertificeerd voor diverse vormen van bodemsanering.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

U vindt bij ons voorlichting over milieutechniek

De klanten van Enviterra BV hebben uiteenlopende vragen en problemen. Sommigen hebben enkel vermoedens van bodemverontreiniging, terwijl anderen geconfronteerd worden met vertraging van bouwplannen of functiewijziging van een stuk grond. Bij al deze situaties horen andere vragen, die wij graag beantwoorden. U kunt pas keuzes maken als u een compleet overzicht heeft van uw keuzemogelijkheden en de gevolgen hiervan.

Schakel ons in als saneringsspecialist

Zoekt u een specialist in milieutechniek om onderzoek te doen naar mogelijke bodemverontreiniging of om direct saneringswerk of bijvoorbeeld waterzuivering te laten uitvoeren? Stuur ons een bericht of neem contact met ons op via 06-41390452 of info@enviterra.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en schetsen de mogelijkheden.

Enviterra