Waterzuivering in regio Utrecht

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u zoekt naar een saneerder voor waterzuivering in Utrecht of elders in het midden van het land, staat Enviterra BV voor u klaar. Wij zuiveren verontreinigd grondwater met diverse erkende technieken en voorkomen zo verdere milieuschade. Als totaaldienstverlener in milieutechniek en bodemsanering nemen wij dus ook de duurzame sanering van uw terrein graag op ons. In tegenstelling tot andere vormen van vervuiling, vormt verontreinigd grondwater vaak een acuut probleem. Grondwater is veel mobieler dan grond, waardoor milieuschade zich sneller verspreidt. Wij begrijpen de urgentie van het probleem en pakken dit adequaat aan.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Professionele waterzuivering in Utrecht of omgeving

Enviterra BV heeft een uitgebreid portfolio opgebouwd met projecten voor waterzuivering in regio Utrecht. In al deze gevallen hebben we milieuschade weten te voorkomen, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Bij watersanering passen wij diverse geavanceerde technieken voor bodemverontreiniging toe. Onderdeel daarvan kan het ter plaatse zuiveren van grondwater zijn, maar ook het afpompen en verwerken van vervuild grondwater door middel van grondwatersanering. Wat de meest geschikte techniek is, verschilt per situatie. Met kennis van uw situatie kunnen we u hierover ook uitsluitsel geven. Na waterzuivering kunnen uitgestelde bouw- of verbouwplannen in regio Utrecht weer doorgang vinden en heeft u weer de vrije beschikking over het terrein, zonder de beperkingen die vervuild grondwater u daarin oplegt.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Schakel ons in voor een snelle oplossing

Vervuild grondwater stelt grondeigenaren vaak voor veel vragen. Voordat u een beslissing over waterzuivering kunt nemen, dient u eerst te beschikken over alle nodige informatie voor een saneringsplan. Wij horen graag van u en helpen u daarbij. Is er op uw terrein sprake van verontreinigd grondwater of heeft u vermoedens daarvan? Neem voor waterzuivering in Utrecht of elders in Midden-Nederland direct contact op met onze gecertificeerde specialisten. Ook met al uw vragen over verontreinigd grondwater kunt u bij ons terecht. Stuur ons direct een bericht, bel ons op 06-41390452 of stuur een e-mail naar info@enviterra.nl.

Enviterra