Bodemsanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodemsanering? Enviterra BV is een gecertificeerd specialist in het saneren van grond en het opleveren van de bodem in gebruiksklare staat. Dat doen wij door de bodem te saneren en ook alle administratieve handelingen daaromheen te verzorgen. Bij een zorgvuldig uitgevoerde sanering komt namelijk enig papierwerk kijken. Wanneer grondig bodemonderzoek heeft plaatsgevonden, gaan wij direct aan de slag. Bekijk samen met ons specialisten de kosten voor bodemsanering bij ons bedrijf door vooraf een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bodemsanering door ons bedrijf

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor bodemsanering zijn bij ons bedrijf? Bij Enviterra BV bent u verzekerd van een totaaloplossing op maat. Behalve de mogelijkheid tot het saneren van uw bodem nemen wij als bedrijf namelijk ook de volgende taken op ons:

  • Een veiligheids- en gezondheidsplan opstellen;
  • Verontreiniging aanmelden bij de gecertificeerde instantie;
  • Inspectie SZW regelen, indien nodig;
  • Afspraken maken met een milieukundig adviesbureau;
  • Een veiligheidsdeskundige (HVK’er) inschakelen;
  • Benodigde materieel en apparatuur regelen;

Verontreinigde grond is in de regel het gevolg van bepaald grondgebruik in het verleden. Vaak gaat het hier om industriële activiteiten die inmiddels beëindigd zijn. Enviterra BV biedt de mogelijkheid om de bodem te saneren voor zowel bedrijven als particulieren. In beide gevallen zorgen we dat de grond klaar is voor het beoogde gebruik bij een functiewijziging, of dat nu een woonbestemming voor particulieren is of nieuw zakelijk gebruik bij bodemsanering voor het bedrijf.

De kosten van bodemsanering in een overzichtelijke offerte

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van bodemsanering en wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u graag verder. Onze specialisten bespreken graag met u de kosten van bodemsanering en sturen van tevoren een offerte op naar u als bedrijf of particulier. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Bent u ook benieuwd naar de kosten van bodemonderzoek bijvoorbeeld? Wij informeren u graag.

Neem contact met ons op voor het saneren van uw bodem

Wat voor soort terrein u ook heeft, u laat met een gerust hart de bodem saneren door Enviterra BV. Wij werken op basis van duidelijke afspraken en korte lijnen. Daarom komen wij graag meer te weten over uw grond of project. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over de te verrichten bodemsanering voor uw bedrijf of woning en de bijbehorende kosten. Heeft u objecten of terrein waar bodem saneren gewenst is of heeft u een algemene vraag? Wij beantwoorden al uw vragen omtrent bodemsanering en kijken met u mee of sturen u een offerte op maat toe. Mail ons daarvoor via info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452. We beschikken over eigen meetapparatuur en deco-units, en hebben een eigen afvalstroomnummer voor een erkende verwerker.

Enviterra