Bodemonderzoek en de bijbehorende kosten

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u Enviterra BV inschakelen voor een grondig bodemonderzoek en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? U wordt bij ons vooraf geïnformeerd over de prijs van het bodemonderzoek, zodat u nooit achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan. Met een offerte op maat weet u precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien een helder overzicht van alle kosten van het bodemonderzoek.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Wij voeren grondig bodemonderzoek uit en informeren u vooraf over de kosten

Als u als bedrijf of als particulier uw grond wilt laten onderzoeken, kunt u uitstekend terecht bij Enviterra BV. Blijkt uit dit onderzoek dat bodemsanering noodzakelijk is? Als gecertificeerd bedrijf begeleiden we u tijdens het gehele saneringstraject en verzorgen alles tot in de puntjes. Wij begrijpen ook dat u van tevoren wilt weten waar u aan toe bent. Daarom stellen we altijd een offerte op maat op om u te informeren over de prijs van het bodemonderzoek en bijvoorbeeld de sanering zelf. Wij zorgen daarnaast altijd voor duidelijke communicatie en korte lijnen. Hierdoor krijgt u snel duidelijkheid over het saneringstraject en de prijs van het bodemonderzoek en mogelijk een prijsoverzicht van de bodemsanering.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vraag een offerte op maat aan voor uw bodemonderzoek

Wilt u een grondig bodemonderzoek of een AP04-onderzoek uit laten voeren en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag ons dan gerust om een offerte op maat. Wij helpen u graag meer inzicht te krijgen in de prijs van het bodemonderzoek en het saneringstraject. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-41390452 of info@enviterra.nl. Wij helpen u graag verder door al uw vragen over bodemsanering te beantwoorden.

Enviterra