Grondonderzoek

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordat u uw bodem kunt saneren, voeren wij een grondonderzoek uit om te controleren of uw bodem verontreinigd is. Dit kan in sommige gevallen al met een verkennend grondonderzoek, andere keren is een grondig onderzoek nodig om tot een betrouwbare conclusie te komen. Een verontreinigde bodem kan flink wat gevaren met zich meebrengen, waardoor het soms noodzakelijk is om dit te laten onderzoeken.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Grondonderzoek voor zowel bedrijven als particulieren

U kunt bij ons bedrijf terecht voor grondonderzoek voor zowel bedrijven als particulieren. Blijkt de grond verontreinigd te zijn? Dan verzorgen we voor u het gehele saneringstraject van a tot z en zorgen we voor een gebruiksklare grond zodra het project afgerond is. Wij beschikken bovendien over de nodige certificeringen, zoals BL 7000-certificering. Ook hebben wij onze eigen R-DLP’ers, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen voor zowel het grondonderzoek als de sanering.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vraag ons gerust om meer informatie

Voor grondig of verkennend grondonderzoek kunt u uitstekend terecht bij Enviterra BV. Wij controleren of uw grond verontreinigd is en begeleiden u indien nodig bij het saneringstraject. Wilt u meer informatie hierover of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-41390452 of een e-mail te sturen naar info@enviterra.nl. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw project.

Enviterra