BRL 7000 voor bodemsanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

BRL 7000 is een beoordelingsrichtlijn voor het uitvoeren van bodemsanering. Met deze richtlijn wordt ervoor gezorgd dat saneringswerkzaamheden altijd door een gecertificeerd en erkend bedrijf worden uitgevoerd. Enviterra BV is een van deze erkende en gecertificeerde bedrijven. Bij ons bent u altijd verzekerd van volledige ontzorging van a tot z.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Kies voor een gecertificeerd bedrijf met BRL 7000 voor bodemsanering

Is uw grond verontreinigd of vermoedt u dat er sprake is van bodemverontreiniging? Dan kunt u Enviterra BV een grondig bodemonderzoek laten uitvoeren, waarna wij u gedurende het hele saneringstraject begeleiden. Wij stellen onder andere een V&G plan op, voeren de bodemsanering uit en regelen alle administratieve taken voor u. Dat is de service die u mag verwachten van een gecertificeerd bedrijf met BRL 7000 op het gebied van bodemsanering. Bovendien is er altijd een R-DLP’er aanwezig, waardoor de saneringswerkzaamheden verantwoord worden uitgevoerd.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden voor uw grond

Voor het saneren van uw bodem kunt u uitstekend bij ons gespecialiseerde saneringsbedrijf terecht. Wij zijn gespecialiseerd in bodemsanering en grondwatersanering, en zijn volgens de richtlijnen BRL 7000 gecertificeerd. Vertrouw op onze expertise en laat een grondig bodemonderzoek uitvoeren door onze specialisten. Heeft u nog vragen over onze diensten en de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact met ons op via 06-41390452 of info@enviterra.nl.

Enviterra