Bodemverontreiniging

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u problemen met bodemverontreiniging? Bij bouwwerkzaamheden of wijziging van grondgebruik kan een verontreinigde bodem een grote spelbreker zijn. Als de grond niet gesaneerd is, dan kunnen de bouwwerkzaamheden niet starten. Enviterra BV helpt u snel verder door de verontreinigde bodem professioneel te saneren. Met onze help kunt u uw plannen voortzetten op schone grond. Hiermee beschikt u dan ook over alle benodigde documentatie om dat te bewijzen. Het is dan net alsof er nooit sprake is geweest van bodemvervuiling.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Professionele sanering van bodemverontreiniging

Wilt u professionele sanering inschakelen voor het saneren van een verontreinigde bodem? Dan begrijpen wij heel goed. De risico’s van bodemvervuiling zijn in beginsel vrij klein. Als gebruiker loopt u weinig tot geen risico. Dit verandert wanneer de functie van de grond wordt gewijzigd en er bouw- of graafwerkzaamheden plaatsvinden. U heeft dan professionele sanering nodig, waarbij de precieze voorzorgen mede afhankelijk zijn van de soort bodemverontreiniging. Ons bedrijf is deskundig en gecertificeerd voor de sanering van verschillende soorten bodemvervuiling. Dat betekent dat u ons met een gerust hart kunt benaderen bij diverse soorten verontreinigde bodem en ook wanneer de precieze bodemvervuiling (nog) niet bekend is.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over bodemvervuiling?

Twijfels over grondvervuiling roepen veel vragen op. Daarom nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Wij beantwoorden uw vragen, saneren de verontreinigde bodem en zorgen dat er ook aan alle juridische en administratieve verplichtingen van het V&G-plan wordt voldaan. Tijdens het gehele proces houden we de lijnen kort en blijven we met elkaar in gesprek. Zo houdt u te allen tijde de vinger aan de pols en bent u op de hoogte van de vorderingen en de aangetroffen bodemverontreiniging. Zo kunt u uw saneringsplannen voor het vervolg van de bodem snel in werking zetten, wanneer de vorderingen daar aanleiding toe geven.

Neem contact met ons op bij een verontreinigde bodem

Heeft u vragen omtrent de sanering van bodemverontreiniging of twijfelt u of er sprake is van een verontreinigde bodem? Neem dan zeker contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Stuur daarvoor een e-mail naar info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452.

Enviterra