Certificaten

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder vind u de korte uitleg wat ons certificaten inhouden.

BRL 7000

Enviterra BV is gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 7000. In de BRL wordt de manier beschreven aan welke technische en organisatorische eisen een organisatie moet voldoen om in aanraking te komen voor dit certificaat.
Deze beschrijvingen worden uitgewerkt in protocollen. Wij zijn in bezit van protocol 7001, 7004 en 7005; wat staat voor landbodemsanering.

ISO 9001

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. In Nederland heet de norm officieel NEN-EN-ISO 9001.
Certificatie houdt in dat een externe en onafhankelijke partij vaststelt of het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen voert een certificatie instelling (CI) een audit uit.

VCA

Wij zijn ook in bezit van een VCA certificaat. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst. Hiermee is aan te tonen dat wij ons aan de veiligheid, gezondheid en milieu beheersing houden tijden het uitvoeren van de werkzaamheden.

Enviterra