Grondwatersanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor grondwatersanering? U schakelt hiervoor Enviterra BV, wanneer u grondwaterzuivering en andere vormen van waterzuivering nodig heeft. Als bodemverontreiniging ook het grondwater aantast, is grondwatersanering noodzakelijk om milieuschade te voorkomen. Zeker bij grondwaterzuivering telt snelheid, omdat grondwater zich snel verplaatst. Waar reguliere bodemverontreiniging meestal een lokaal probleem is, kan grondwaterverontreiniging leiden tot milieuschade in een groter gebied. Wij helpen u dergelijke gevolgen te voorkomen met specialistische grondwaterzuivering. Hierdoor wordt het probleem lokaal verholpen, waardoor erger wordt voorkomen.

Grondwatersanering om milieuverongtreining te voorkomen<br />

Milieuverontreiniging voorkomen met professionele grondwatersanering

Enviterra BV past diverse geavanceerde saneringstechnieken toe voor grondwaterzuivering op locatie of om vervuild grondwater af te voeren. Onze waterzuivering heeft tot gevolg dat verdere milieuverontreiniging voorkomen wordt en dat de betreffende grond weer veilig te gebruiken is voor diverse gebruiksdoeleinden, of in het geval van een functiewijziging. Bouw- of verbouwplannen die vanwege vervuild grondwater uitgesteld zijn, kunnen weer doorgang vinden door professionele waterzuivering. Onderdeel van het proces is het doorlopen van alle procedures en administratieve verplichtingen voor grondwatersanering. Ook hier zorgen wij voor, zodat u niets zelf hoeft te regelen.

Onze experts geven u graag meer informatie omtrent waterzuivering

Voor veel grondbezitters zal niet direct duidelijk zijn of er überhaupt sprake is van verontreinigd grondwater en of grondwatersanering noodzakelijk is. Onderdeel van onze dienstverlening is dan ook het doen van grondonderzoek. Wij beschikken over alle benodigde meetapparatuur om de staat van het grondwater vast te stellen. Ook andere vragen over grondwaterzuivering beantwoorden wij graag, zowel over het proces als over de feitelijke staat van uw grond. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van waterzuivering. Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met een oplossing voor uw probleem.

Neem eenvoudig contact met ons op voor grondwaterzuivering

Bezit u grond waar (mogelijk) sprake is van verontreinigd grondwater, en vraagt u zich af wat u kunt doen én of grondwaterzuivering voor u wellicht een oplossing is? Wij beantwoorden graag eventuele vragen omtrent waterzuivering, verduidelijken onze werkwijze en sturen u een voorstel op maat toe. Stuur ons daarvoor een bericht of neem contact op met ons via 06-41390452 of info@enviterra.nl.

Enviterra