R-DLP

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Enviterra BV hebben we onze eigen R-DLP in dienst. R-DLP staat voor Geregistreerd- Deskundig Leidinggevende Projecten. Iemand met deze functie heeft zeer goede leidinggevende kwaliteiten en oog voor de veiligheidsrisico’s en gezondheidsrisico’s die eventueel van toepassing zijn bij het werken met verontreinigde grond. De aanwezigheid van een R-DLP’er is verplicht als de bodem vervuild is met vluchtige stoffen of bijvoorbeeld asbest.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Wij zorgen voor optimale veiligheid met eigen R-DLP en de nodige certificeringen

Uw veiligheid en die van onze medewerkers staan natuurlijk te allen tijde voorop. Daarom werken wij met eigen R-DLP en beschikken we over de nodige certificeringen op het gebied van bodemsanering. Of u nu met spoed een bodemsanering wilt laten uitvoeren of dat de grond in-situ sanering nodig heeft, bij Enviterra BV hebben we altijd de juiste oplossing voor uw probleem.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Schakel ons in voor een professionele sanering

Wilt u uw grond op professionele wijze gesaneerd hebben? Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze deskundige R-DLP weten we ieder project tot een goed einde te brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons bedrijf op. U bereikt ons door te bellen naar 06-41390452 of te mailen naar info@enviterra.nl.

Enviterra