Met spoed een bodemsanering uitvoeren

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u met spoed bodemsanering uit laten voeren? Bij ernstige verontreiniging van de bodem is het in sommige gevallen noodzakelijk om met spoed een bodemsanering uit te voeren. Wij bespreken dan ook graag met u of het nodig is om een spoedsanering uit te voeren of dat een normale procedure voldoende is. Met het saneringscriterium wordt vastgesteld of de bodemverontreiniging met spoed moet worden aangepakt.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

In het geval van spoed voeren wij direct een grondige bodemsanering uit

Is uw grond zodanig verontreinigd dat er sprake is van veiligheidsrisico’s? Dan kan er met spoed een bodemsanering plaatsvinden. Hier moet u direct maatregelen voor nemen en dit is bovendien ook verplicht. Bij Enviterra BV gaan we dan aan de slag om uw bodem op deskundige wijze te saneren en weer gebruiksklaar af te leveren. Daarnaast nemen we als gecertificeerd bedrijf ook administratieve taken voor onze rekening. U bent bij ons dus altijd verzekerd van volledige ontzorging.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vraag ons om deskundig advies bij spoedgevallen

Heeft u het vermoeden dat uw grond verontreinigd is en moet hier met spoed bodemsanering uitgevoerd worden? Dan starten wij graag een bodemonderzoek om te kijken in welke mate dit noodzakelijk is. Van het maken van een melding van een toepassing van Besluit bodemkwaliteit tot het uitvoeren van een immobilisatie: bij Enviterra BV ontzorgen wij u van a tot z. Vraag ons gerust om deskundig advies door te bellen naar 06-41390452 of een e-mail te sturen naar info@enviterra.nl.

Enviterra