Melding Besluit bodemkwaliteit

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een melding van Besluit bodemkwaliteit kunt u terecht bij Enviterra BV. Wij melden dit bij Meldpunt bodemkwaliteit. Dit besluit is in het leven geroepen om vervuiling van de bodem te voorkomen en het hergebruik van grondstoffen aan te moedigen. Zo wordt er minder materiaal gestort en hoeven minder nieuwe grondstoffen gewonnen te worden.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Met een melding van Besluit bodemkwaliteit voldoen wij aan alle kwaliteitseisen

Het Besluit bodemkwaliteit bevat alle regels voor de toepassing van bouwstoffen, grond en baggerspecie in of op de bodem. Daarnaast staan ook de kwaliteitseisen voor de uitvoering van de bodemwerkzaamheden in dit besluit. Omdat wij voorafgaand aan het project een melding maken van een toepassing van Besluit bodemkwaliteit, weet u zeker dat alles volgens de juiste eisen en regels verloopt. Ook andere administratieve werkzaamheden rondom bodemsanering en bijvoorbeeld immobilisatie nemen wij graag op ons.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw terrein

Wilt u graag uw grond laten saneren door ons bedrijf? Schakel dan Enviterra BV in en laat ons een melding van Besluit bodemkwaliteit uitvoeren. Wij ontzorgen u van a tot z door ook alle administratieve taken op ons te nemen. Zo maken wij ook een melding voor een toepassing van Besluit bodemkwaliteit of bijvoorbeeld een BUS-melding bij een kleinschalige sanering. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-41390452 of info@enviterra.nl.

Enviterra