BUS-melding voor het aanmelden van de bodemsanering

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u benieuwd wat een BUS-melding voor bodemsanering bij ons inhoudt? Bij Enviterra BV gebruiken we de BUS-melding om een kleinschalige bodemsanering te melden. Door een sanering aan te melden met een BUS-melding, wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien zijn wij een gecertificeerde specialist in de sanering van grond en leveren wij de bodem altijd in gebruiksklare staat weer af. Ook verzorgen wij alle administratieve taken die bij een sanering komen kijken. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een volledige ontzorging.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Wij zorgen voor een zorgvuldige BUS-melding om de bodemsanering aan te melden

Voor het aanmelden van een kleinere sanering gebruiken wij simpelweg de BUS-melding. U mag er bij ons vanuit gaan dat het volgende ingevuld wordt: een meldingsformulier, evenals een kadastrale kaart en situatietekeningen én het resultaat van het uitgevoerde bodemonderzoek. Na afloop van de sanering zorgen we bovendien ook voor een grondige evaluatie, die we door middel van de BUS-melding inleveren bij de provincie. Het voordeel van de BUS-melding is dat de bodemonderzoekskosten van de sanering lager liggen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of voor u als particulier. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en doen als het nodig is grondonderzoek.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Stel ons al uw vragen omtrent een BUS-melding

Wilt u een kleinschalige sanering uit laten voeren door een gecertificeerd bedrijf dat dit kan aanmelden met een BUS-melding? Dan helpen wij u graag verder. Stel ons gerust al uw vragen omtrent bodemsanering en de BUS-melding. U bereikt ons door te bellen naar 06-41390452 of door een e-mail te sturen naar info@enviterra.nl. Ook is het mogelijk om ons een bericht te sturen. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Enviterra