AP04-onderzoek

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een AP04-onderzoek wordt de grond gekeurd voor bepaalde toepassingen. Wilt u bijvoorbeeld weten of de grond geschikt is voor landbouw/natuur, wonen of industrie? Dan laat u een AP04-keuring uitvoeren door de specialisten van Enviterra BV. Wij controleren de grond op zware metalen, mineralen, olie, PCB’s, PAK’s en PFAS. Daarnaast kunnen wij ook op asbest keuren.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Laat een AP04-onderzoek uitvoeren voordat u de grond gaat hergebruiken

Als u grond gaat hergebruiken, bijvoorbeeld voor de aanleg van een kelder, is het van belang deze grond eerst te laten keuren. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Enviterra BV. Wij voeren een grondig AP04-onderzoek uit en regelen ook alle andere taken die hierbij komen kijken. Met behulp van deze keuring kunt u bijvoorbeeld een verklaring Besluit bodemkwaliteit of een niet-reinigbaarheidsverklaring aanvragen. Als u twijfelt of een AP04-keuring nodig is voor uw project, vraagt u ons gerust om advies.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vraag ons om meer informatie omtrent de AP04-keuring

Wilt u graag een AP04-onderzoek of bijvoorbeeld een verkennend bodemonderzoek uit laten voeren? Of wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 06-41390452 of door een e-mail te sturen naar info@enviterra.nl.

Enviterra