Verkennend bodemonderzoek

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Enviterra BV kunt u terecht voor een verkennend bodemonderzoek om te kijken of uw grond verontreinigd is. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven en voor allerlei soorten terreinen. Bodemonderzoek is van belang bij onder andere de aankoop of huur van een terrein of een aanvraag van een milieuvergunning. Bij een bestemmingswijziging of de aanvraag van een omgevingsvergunning of activiteitenbesluit is bodemonderzoek zelfs verplicht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van verkennend bodemonderzoek? Wij informeren u graag.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Bodemsanering naar aanleiding van een verkennend bodemonderzoek

Als u onze experts inschakelt om uw bodem te onderzoeken, kijken wij of bodemsanering noodzakelijk is. Is dit het geval? Dan voeren wij ook een in-situ sanering of ander soort sanering voor u uit. Daarnaast stellen wij een veiligheids- en gezondheidsplan op en regelen wij het gehele saneringsproces voor u van a tot z. Voordat wij een verkennend bodemonderzoek uitvoeren, informeren wij u goed over onze werkwijze en de bijbehorende kosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vraag een offerte aan voor een overzicht van de kosten

Heeft u een stuk grond dat verontreinigd is of heeft u het vermoeden dat er sprake is van bodemverontreiniging? Dan kunt u ons inschakelen voor een verkennend of grondig bodemonderzoek. Onze gecertificeerde experts helpen u bovendien ook met het saneren van de grond en alle bijbehorende administratieve taken. Bent u benieuwd naar de kosten van een verkennend bodemonderzoek? Wij sturen u graag een offerte op maat toe. Neem contact op met ons door ons een bericht te sturen, ons te bellen op 06-41390452 of een e-mail te sturen naar info@enviterra.nl.

Enviterra