Laat uw grond saneren

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u grond laten saneren? Als er sprake is van verontreinigde grond, dan schakelt u een deskundig saneringsbedrijf in voor grondsanering. Enviterra BV is gespecialiseerd in de sanering van diverse soorten grond en het saneren van verschillende soorten verontreinigingen. Wij zorgen ervoor dat u, na het saneringstraject, beschikt over schone grond waarop divers grondgebruik mogelijk is. U kunt zeker zijn dat ons bedrijf werkt volgens geldende voorschriften en dat we in het bezit zijn van alle benodigde certificaten. Daarnaast wordt u bij ons ook volledig ontzorgd van de administratieve handelingen omtrent grondsanering. Bij ons bent u dus verzekerd van een volledige ontzorging van a tot z.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Grond saneren bij verschillende soorten bodemverontreiniging

Bent u benieuwd wat voor saneringswerkzaamheden precies nodig zijn bij bodemsanering? Dit wordt in hoge mate bepaald door de aard van de verontreiniging. Verontreiniging door zink vergt een andere aanpak dan bodemsanering bij asbest. Enviterra BV is een gecertificeerd saneringsbedrijf dat voor al deze soorten bodemverontreiniging een geschikte aanpak heeft. Daarvoor dient echter wel eerst bodemonderzoek plaats te vinden. Ook is het waarborgen van alle administratieve en juridische handelingen onderdeel van het saneringsproces. Wij zorgen voor de bevestiging dat de grond na grondsanering geschikt is voor (nieuw) gebruik.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Laat de grondsanering over aan een gespecialiseerd saneringsbedrijf

Voor de meeste organisaties, en zeker voor de meeste particulieren, is grond saneren een onderwerp waarover de nodige vragen ontstaan. Wanneer de grond gesaneerd moet worden, gaan we eerst graag het gesprek met u aan om de gevolgen van de grondvervuiling en grondsanering helder te krijgen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u de bodemsanering met een gerust hart aan ons team overlaten.

Schakel onze professionele hulp in

Wilt u grond laten saneren of heeft u daar vragen over? Wij beantwoorden graag uw vragen over grondsanering en sturen u desgewenst een voorstel op maat toe. Daarvoor kunt u ons saneringsbedrijf het best een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per mail via info@enviterra.nl en telefonisch op 06-41390452.

Enviterra