Bodemverontreiniging door zink

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vuilstort en bepaalde industriƫle activiteiten kunnen leiden tot bodemverontreiniging met zink. Hoewel zink tot de minder schadelijke zware metalen behoort, kan met zink verontreinigde grond grote beperkingen opwerpen in het gebruik ervan. Door uw met zink vervuilde grond te laten saneren, vergroot u de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk en kunt u (bouw)activiteiten ontplooien op de grond die voorheen niet mogelijk waren. Enviterra BV helpt u hier graag bij. Wij zijn deskundig in het saneren van met zink vervuilde grond en beschikken over alle kennis en certificaten om dit te doen.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Zink saneren op professionele wijze

Er wordt in Nederland veel grond gebruikt die verontreinigd is met zink of andere zware metalen, of waarvan dergelijke verontreiniging vermoed wordt. Het gebruik van dergelijke grond is in beginsel geen probleem, zolang er niet gegraven wordt of water of planten van deze bodem gebruikt worden. Wanneer het grondgebruik wijzigt of wanneer er bouw-, graaf- of sloopwerkzaamheden plaatsvinden, wordt de verontreiniging een probleem. Professionele sanering van bodemverontreiniging met zink wordt dan noodzakelijk om de betreffende activiteiten doorgang te laten vinden.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Vragen over bodemverontreiniging met zink?

Verschillende soorten bodemverontreiniging hebben verschillende consequenties voor de saneringsmogelijkheden, de duur daarvan en de voorzorgsmaatregelen die dienen te worden getroffen. Wij informeren u graag volledig en persoonlijk over de consequenties van sanering van met zink vervuilde grond. Niet alleen voorafgaand aan het proces hechten we aan goede communicatie. Heldere en directe communicatie bij diverse saneringstrajecten is altijd ons uitgangspunt en zorgt voor helderheid in elke fase van het traject. Heeft u vermoedens van bodemverontreiniging met zink of wilt u meer weten over de praktische consequenties daarvan? Wij gaan graag in op uw vragen of sturen u op verzoek een voorstel op maat toe. Neem contact op met ons per mail via ionf@enviterra.nl, of bel ons op 06-41390452.

Enviterra