Grondvervuiling

Zoekt u een gespecialiseerd saneerder? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondvervuiling kan een ernstig probleem zijn. Bijvoorbeeld vanwege directe risico’s voor gebruikers en het milieu, maar veel vaker omdat vervuiling de gebruiksmogelijkheden van de grond beperkt. Voor het veilig afvoeren van verontreinigde grond is specialistische kennis nodig. Enviterra BV heeft de kennis en het materieel om vrijwel alle soorten bodemverontreiniging te saneren, zodat u gebruiksklare en veilige grond overhoudt. Bovenal communiceren we helder en geven we u duidelijkheid over de voortzetting van de plannen die u met een stuk grond heeft.

Enviterra staat voor:

Gecertificeerde saneerders

Milieukundige begeleiding

Wij lossen alle verontreinigingen voor u op!

Het afvoeren van verontreinigde grond in het geval van grondvervuiling

Wat moet u doen bij om verontreinigde grond af te voeren? Bij grondvervuiling hanteren wij een systematische aanpak met een V&G-plan waarbij veel meer komt kijken dan louter het afvoeren van verontreinigde grond. Onderdeel van een saneringstraject is een rits aan administratieve en juridische verplichtingen die horen bij Circulaire bodemsanering, die wij waarborgen. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle benodigde certificaten en een eigen afvalstroomnummer. Daarmee is het hele milieutechniekproces van a tot z geborgd en regelen we alles voor u. Ook de communicatie met u en andere belanghebbenden nemen we zeer serieus.

Heeft u vragen over wat er zich in de bodem afspeelt?

Neem contact op

Heeft u nog vragen over grondvervuiling?

Wilt u ons inschakelen om verontreinigde grond af te voeren? Voordat u ons aan het werk zet met het afvoeren van verontreinigde grond, heeft u vermoedelijk nog de nodige vragen. De complexe verplichtingen rondom grondvervuiling zijn lang niet voor iedereen helder en overzichtelijk. Daarom lichten we deze graag toe. Zo weet u welke mogelijkheden en verplichtingen u heeft met grond waar sprake is van verontreiniging of waarbij u een verkennend bodemonderzoek wilt laten uitvoeren.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Zit u met vragen over het afvoeren van verontreinigde grond, weet u dat er sprake is van bodemverontreiniging door zink, heeft u daar vermoedens van of wilt u direct een oplossing? Neem dan contact op met Enviterra BV. Graag geven we u meer duidelijkheid, beantwoorden we uw vragen en sturen we u een saneringsvoorstel toe. Stuur ons daarvoor een e-mail naar info@enviterra.nl of bel ons op 06-41390452.

Enviterra